Hey, I'm Fahmi!

Yogyakarta, Special Region of Yogyakarta

Halo semuanya, gimana kabarnya? Luar biasa bukan...Kali ini aku mau memberikan informasi singkat saja mengenai diriku yang ga spesial sih tapi moga kamu betah bacanya ya...hehe.

 

Aku termasuk orang yang introvert alias tidak begitu suka dengan keramaian namun kalau sudah akrab akan betah banget ngobrolnya. Aku memiliki kesenangan dalam menonton film terutama anime. Aku juga suka dengan film-film action yang mantab jiwahh aksi-aksinya.

 

Aku lulus dari UNS tahun kalau ga salah 2012 dari jurusan bahasa Inggris, tapi ya itu sampai sekarang ga fasih ngomong Inggrisnya..hehehe. Saat ini malah aku terjun menjadi web developer di beberapa web, salah satunya Manjakan.com, kalau kamu belum tahu, berarti kurang uptodate...hihihi.

 

Situs ini kece badai lho...banyak artikel-artikel unik yang dibawakan oleh penulis-penulis yang kece pula. Aku juga sebenere nulis disitu tapi jarang karena ngurusin webnya aja udah nyita waktu banyak. Aku memang suka sih membaca artikel-artikel informatif seperti punyanya mbak Carolina Ratri ituhh...artikelnya muaantab abis...cek aja di blognya..kamu akan dapat banyak insight disana.

 

Aku punya target kedepannya untuk bisa jadi pebisnis dengan passif income yang banyak sehingga bisa fokus sama ibadah. Aku jua punya keinginan bisa segera mengumroh/menghajikan orang tua...amiinn... Yahh itu aja ya....Thanks mau meluangkan waktu untuk baca biografi yang biasa banget ini.

Sending to: 112 supporters

Add attachment (2MB filesize limit)

Your message has been sent!

Hi there! We're excited for you to send your first message.

Just a reminder, use messaging respectfully and appropriately. As a community of filmmakers and film lovers, we're here to tell stories, expand imaginations, build bridges and deepen empathy. Like everything on our platform, be supportive, create healthy debate, never get nasty and definitely don't spam. To use Seed&Spark, you agree to abide by our Code of Conduct.

Are you sure you want to delete this draft? There's no undo button!

The draft has been successfully deleted!

Ok

Hiding your project will prevent it from being viewed on the site or showing in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to stop surfacing the page in search results. Anyone that clicks through before then will see the not found page.

Unhiding your project will allow it to be viewed on the site and show in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to start surfacing the page again in search results.

Terms

>

Basic Info

Before we get started, please confirm the following:

By starting a project you agree to Seed&Spark’s Site Guidelines.

Terms

>

Basic Info

Cancel


Saved to Watchlist

Way to go, you just added something to your watchlist for the first time! You can find and view your watchlist at anytime from your profile.

Pay what you can.

Watch wild and wonderful movies and shows from independent filmmakers and get a new handpicked playlist every month.

Subscribe to Seed&Spark

Watch

Fund