Hey, I'm Đồng Phục Khang!

Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City

Áo khoác gió - Công ty may áo khoác Khang Thịnh chúng tôi là một trong những công ty chuyên sản xuất gia công hàng may mặc giá rẻ và uy tín hàng đầu tại TP HCM

 

Dongphuckhangthinh Với thời tiết thất thường như ở Việt Nam, thì một chiếc áo khoác khi ra ngoài có thể bảo vệ con người khỏi các tác động của môi trường là lựa chọn hết sức hoàn hảo. Nhận thấy điều đó, nhiều công ty đã chọn áo khoác đồng phục để tặng cho nhân viên, khách hàng, thể hiện sự tri ân cũng như phục vụ cho chiến dịch quảng bá hình ảnh. 

 

Hiện nay, Công ty may áo khoác đồng phục Khang Thịnh là một trong những cơ sở sản xuất áo khoác đồng phục uy tín chất lượng nhất hiện nay, là người bạn đồng hành thân thiết của nhiều công ty mỗi khi có nhu cầu quảng bá thương hiệu. 

 

TẦM NHÌN


Với những mục tiêu đã được định ra ngay từ đầu, Công ty may áo khoác đồng phục Khang Thịnh luôn nổ lực để trở thành một thương hiệu may áo đồng phục được người Việt ưu tiên hàng đầu. Song song với đó, Khang Việt luôn khao khát vươn mình ra thị trường thế giới để chứng minh về một Thương hiệu Việt với người tiêu dùng nước ngoài.

 

Sending to: 112 supporters

Add attachment (2MB filesize limit)

Your message has been sent!

Hi there! We're excited for you to send your first message.

Just a reminder, use messaging respectfully and appropriately. As a community of filmmakers and film lovers, we're here to tell stories, expand imaginations, build bridges and deepen empathy. Like everything on our platform, be supportive, create healthy debate, never get nasty and definitely don't spam. To use Seed&Spark, you agree to abide by our Code of Conduct.

Are you sure you want to delete this draft? There's no undo button!

The draft has been successfully deleted!

Ok

Hiding your project will prevent it from being viewed on the site or showing in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to stop surfacing the page in search results. Anyone that clicks through before then will see the not found page.

Unhiding your project will allow it to be viewed on the site and show in search results on the web. Please note that it can take up to a week or two for Google to start surfacing the page again in search results.

Terms

>

Basic Info

Before we get started, please confirm the following:

By starting a project you agree to Seed&Spark’s Site Guidelines.

Terms

>

Basic Info

Cancel


Saved to Watchlist

Way to go, you just added something to your watchlist for the first time! You can find and view your watchlist at anytime from your profile.

Pay what you can.

Watch wild and wonderful movies and shows from independent filmmakers and get a new handpicked playlist every month.

Subscribe to Seed&Spark

Watch

Fund